Jdi na obsah Jdi na menu
 


--------------------------------------------------------------------------------

O mně

Jmenuji se Alena Madejová.

ObrazekNarodila jsem se na Jižní Moravě ve znamení ryb. Od doby asi 20ti roků si uvědomuji že mám schopnost jasnocítění. Vnímám, cítím energii a vyzařování určitých orgánů lidí. Podle toho poznám v jakém zdravotním stavu se člověk v současnosti nachází. Tuto svoji schopnost používám ve své praxi léčitelky-terapeutky.

Dar druhým je i darem pro mne. Kdykoliv dávám, dostávám

Dávání neodlučně patří k přijímání.Jak obdarováváte ostatní, tak bude vesmír obdarovávat vás.

Dát někomu peníze či nějakou věc je zároveň dar sobě samému, protože si vytváříte ve svém životě proudění energie.Čím více energie

vámi proudí, tím bohatšími se stáváte.

Jeden ze zákonů vesmíru zní: Chcete-li něco dostat, je třeba také něco dát. Chcete-li peníze,cenou může být třeba nějaká činnost,správný přístup nebo plán.

Vždycky je něco, co můžete udělat, abyste získali co chcete. Když si přejete více peněz, potřebujete ve svém životě více dávat to, co peníze přináší.

 Mohou to být vaše schopnosti, dovednosti, čas nebo energie. Pokud ve svém životě necítíte dost hojnosti, pomyslete na někoho, komu můžete něco dát. Dávat lidem co je potěší a co mohou využít, vám může přinést ty nejkrásnější pocity na světě.

Dávání potvrzuje vaši hojnost a pomáhá  vám cítit svou vlastní prosperitu. Dávání vás posiluje.

Když učíte druhé novým metodám, schopnostem nebo nástrojům které mohou ovládnout a využívat je po celý svůj život, dodáváte jim sílu.

Léčitelé se mohou například dokonale vyčerpat, když stále dávají ostatním , ale nejsou schopni  věnovat sami sobě dost času na regeneraci a získání nové energie. Tím se také může stát že se budou cítit ze své práce na energetické úrovni vyčerpaní a začíná se vytrácet nadšení pro to co dělají.

Služba znamená skutečně porozumět záležitostem druhých a nabídnout jim to nejlepší, co umím, ať jsou to klienti, spolupracovníci, přátelé nebo blízcí.

Dělám-li svou práci cíleně,vědomě a s láskou, tím přispívám nejvíc jak je to možné, a to znamená že šířím na světě světlo.

 


Moje osobní zkušenost co se týká jak zdravotních tak psychických projevů je taková: Čím je problém staršího původu tím déle trvá dát ho do pořádku než se se situace či stav stabilizuje.

A co je z nedávné doby to jsou hlavně nějaká menší poranění ale i větší úrazy jako jsou zlomeniny,opaření, komata atd. se uzdravují v co nejkratší době bez komplikací jakýchkoliv.

Jeden případ z mnoha dalších se odehrál už před 8roky mladá ještě v tu dobu ne 18tiletá holka si opařila celý obličej -vystříkl na ni olej z friťáku-po 14ti dnech byla zhojená a bez jakýchkoliv jizev naopak se ji nová kůže omladila.

To uvádím z toho důvodu aby si mohl každý představit ten rozdíl co je čerstvé a co zastaralé (chronické)a že nemůže nikdo očekávat když se potýkám s něčím roky že za jednou dodání energie se uzdravím.Tím to teprve začíná a kdo vydrží se vlastně učí trpělivosti a chce svůj jak zdravotní tak psychický stav změnit určitě se mu to podaří.

Další moje zkušenost je taková že kdo se na tuto změnu-cestu vydal už nechce žít jako dřív tzv.po staru.

Více na: Použijte možnosti psychokybernetiky

Příklady z mé praxe: Setkávám se z názorem že na někoho je energie silná a že to člověku nepomáhá ale spíš ho to ubíjí a sráží.

Je to mylný názor všechno si člověk vytváří sám tím svým postojem , v tom případě si vytvořil velký blok sám proti sobě. Místo aby si nechal poradit jak změnit své postoje a zvyklosti, názory tak se brání aby si změnil život k lepšímu, zdravějšímu, pohodovějšímu žití na zemi.

Potom má také neustále v mysli se vracet k tomu co bylo /což se nedá změnit -jen se z toho poučit/  místo aby hledal  a uvědomoval si že jsme si to vybrali k našemu duchovnímu růstu. 

Tím si každý vytváří život ještě nesnesitelnější , jak psychicky tak i fyzicky a dochází to do fáze že se zničíme. Proto se máme naučit sami sebe podporovat a ne si ubližovat. To co si dovolím a jiným dovolím pak se mi děje a to buď dobře nebo i nedobře.

Všechno je to jen v nás co ze sebou uděláme. Já ze svého pohledu si říkám proč se tak lidé ničí když si mohou pomoci, velice jednoduše a je to opravdu tak jednoduché, změnou myšlení.

Jinak a jinde to člověk nenajde  jen v sobě máme toho nejlepšího lékaře a přítele, každý rozumí sám sobě nejlíp.
 

 

 

Do komentáře mi můžete napsat co by Vás více zajímalo.

 

Náhledy fotografií ze složky Fotogalerie Aleny Madejové

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

příčiny a následky

Veronika,20. 7. 2010 11:16

Dobrý den, chci se zeptat, zda se k vám člověk může obědnat na konzulataci či zatím na dálku můžete zjistit aktuální stav z fotografie a osobních údajů. Trápí mě neustálá únava,vyčerpanost, alergie a dokonce astma, vše začalo náhle a stupňuje se to. Objednávkový list jsem na vašich stránkách nenalezla.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Příčina

Odpověď pro Wednesday,22. 5. 2010 12:30

Měla jste si touto zkušeností projít a obrátit ji v pozitivum,protože jak na situaci či stav myslíte tak se vám děje to znamená nedělat si to těžší než to je, pak si děláte tu bolest ještě větší a takový způsob myšlení vás oslabuje dělá vás zranitelnější.....a jak všude podotýkám máme se podporovat a ne si ubližovat

Příčina

Wednesday,3. 5. 2010 21:25

Milá paní, moc se mi líbíte, jak tu jste na fotce, a zabýváte se věcmi, které právě řeším i já - chyby v myšlení začínají negativně ovlivňovat moje zdraví.
Po porodu druhého dítěte došlo ke komplikaci se žlučníkovými kameny, zánět slinivky, velmi těžký stav, ohrožení života, odtržení od dítěte, přerušení kojení, pět týdnů na jipce, antidepresiva. Uznávám duchovní příčiny nemocí, ale nevidím žádný důvod, proč mělo dojít k přerušení kojení, to mně bolelo asi nejvíc. Nevím, jak se poučit.

Rodinné soužití -

Dobroslava email: anna.hedvika@seznam.cz,9. 6. 2008 15:36

Nejmladší syn se nám všem odcizil a byla bych ráda,kdyby se mu dobře dařilo (byl spokojen)ale nalezl cestu zpět k celé naši rodině.Je to pro mne nejsmutnější čas mého dosavadního života.Co mám pro to udělat? Děkuji

Odpověď pro Annu Novákovou

Alena Madejová,22. 5. 2008 10:44

Paní Anno,
ano, Váš zdravotní stav zjistím i na dálku podle datumu narození a případně dalších údajů. Vyplňte prosím na stránkách objednávku. Zdravotní stav zjistím i podle zaslané fotografie.