Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přilnutí dezorientovaných duší a bytosti duchů

395564_401398046618274_471439416_n.jpg

 Opustí-li duše  své fyzické tělo ve stavu zmatení a deprese,nachází se v nízkém stavu vibrace,který ji ztíží,aby se orientovala a vzpoměla na to, že se má po opuštění těla směrovat ke světlu.

Když je tam stále hodně světelných bytostí,které chtějí duši pomoct, není vždy schopná tuto pomoc vidět a přijmout.

Velmi mnoho duší zůstává v blízkosti Země,protože  už neví,kam musí jít. Upnou se na lidi,od kterých očekávají pomoc,a pokouší se v jejich tělech znovu žít. To je fenomén,který se může často u  tzv. světelných  pracovníků  pozorovat.Světelní pracovníci jsou lidé,kteří se cítí být povoláni ke spirituálnímu léčení,pracují na vlastním rozvoji sebedůvěry a chovají se  v principu jako  andělé na Zemi,aby realizovali plán Boží.

Také duše zvířat  se mohou zdržovat v energetickém poli člověka, například duše zemřelých domácích zvířat,jsou po svém úmrtí stálými průvodci a společníky ,,svého" člověka.Nejsou  mi však známé žádné zdravotní škody způsobené zvířecími dušemi.

Dezorientované duše  se upínají na lidi tedy  z různých důvodů a v principu pro to připadá do úvahy každý člověk.Nemyslete si:,,Mě se něco takového nemůže stát".

Každý z nás by se měl pravidelně energeticky vyčistit,aby  zůstal zdravý a vitální.

Éterické kabely a energetické šňůry

Když například lpíme na určitých osobách ze strachu,pocitů viny,pomsty nebo smutku,je tomu tak,jako bychom tyto lidi vodili na spirituálních vodítcích.Éterické šňůry,které nevědomě vysíláme,nás s nimi spojují a způsobují vzájemné energetické ovlivnění.Čím delší a intenzivnější je právě  paltný vztah,tím jsou šňůry tlustší.Mnohé  vypadají jako benzínové hadice u čerpadla a splňují stejný účel,totiž odsávají energii.

Většina lidí je spojena takovými energetickými šňůrami s jinými lidmi: s rodiči,sourozenci,životním partnerem a dětmi.Osoby které pracují v pomocných povoláních,například léčitelé,lékaři,zdravotní sestry,učitelé ,pradci vykazuji často energetické šňůry,které s jejich pacienty,žáky a klienty spojují.

Když se tedy cítiíte bez zřetelného důvodu vyčerpanía letargicky unavení a máte dokonce  tělesné bolesti (např.bolest zad,hlavy),měli by jste se za všech okolností postarat  o odstranění všech éterických šňůr,kterými jste negativně ovlivněni.