Jdi na obsah Jdi na menu
 


--------------------------------------------------------------------------------

 

Moje zkušenosti

Celý vesmír se skládá z energie kterou přijímáme a vnímáme jako informace. To nás všechny spojuje

Umíte si představit jak hodně by nás ovlivnilo kdyby všechny dobré a pozitivní zprávy se tiskly na přední strany novin a všechny špatné přestěhovaly dozadu? Pozitivní myšlení které by se šířilo všude kolem,by z nás přímo vyzařovalo.Nezaráží vás, proč vám něco takového připadá absurdní?
Energie jako informace- lze docela dobře vysvětlit tak,že každý aspoň zčásti pochopí jejich úlohu v našem vzájemném propojení.Každý fyzický objekt vysílá informace ty dokážeme za určitých okolností zachytit.Léčitel vstoupí do tělesného pole informací a následně je posoudí.Prohlédne si informace které tělo právě vysílá.Zaznamená problematické oblasti. Potom pošle dotyčnému novou informaci, která usnadní změnu současného hologramu těla.Novým cílem těla je aktualizovat fyzický stav podle nové zadané informace.                                 Ve skutečnosti to není zdaleka tak záhadné jak to zní. Tuto schopnost můžeme tréninkem dále rozvíjet. Často ji říkáme šestý smysl.Někteří lidé mají speciální nadání právě k tomu -jak nejlépe využít šestého smyslu systému informací.Když někoho léčím snažím se vyvolat změnu ve zdroji informací a tuto techniku pomáhám ostatní naučit.

Intuice je další vlastností využívanou během léčebného procesu Někdy nedokážeme intuitivní informaci jednoduše logicky pochopit, ale obvykle souvisí s blížícím se uzdravením. Máte se naučit vykládat si intuitivní informace, které během samoléčby obdržíte správně.

Právě úmysl jak léčitele tak pacienta způsobí že se něco skutečně stane. Úmysl je hybnou silou která pomáhá energii s informačními systémy.

Aby nastala jakákoli podstatná změna musí být úmysl pacienta upřímný. Nezáleží na tom jestli věří např. v modlitbu nebo léčení na dálku ale mít dostatečně otevřenou mysl aby dokázal připustit že je to možné. Podstatné je aby se člověk chtěl uzdravit a tím i vyvolat určité změny v životě.

Léčení je jednoduché a všechno co k němu potřebujete máte sebou vždy a všude.

Léčitel vás pouze naviguje nebo vám předčítá z mapy a radí  která cesta k vašemu cíli bude nejsnadnější a podle potřeby vám na ni pomůže najet.Pomáhá vám samozřejmě i spousta dalších lidí.

Jinak řidič jste ale pořád vy.Řízení je vždycky jen a jen na vás.

ZLEPŠIT SVÉ ZDRAVÍ?JÁ TO DOKÁŽU

Naučte se vědomě volit si své reakce namísto toho abyste pouze reagovali.

To doporučuje známá autorka řady bestsellerů(neznámější je Miluj svůj život) LOUISE L. HAY.

Když chcete zlepšit své zdraví, je několik věcí, které     NEMŮŽETE dělat: nemůžete mít ze žádného důvodu na své tělo vztek. Hněv je další utvrzení a vy tak svému tělu říkáte, že jeho nebo některé jeho části nesnášíte. Buňky vašeho těla si uvědomují každou vaši myšlenku. Považujte své tělo za služebníka, který pracuje jak nejlépe dovede, aby jste se těšili dobrému zdraví, bez ohledu na to jak s ním zacházíte.


Je  léto konec srpna 2009 období kdy létá kdejaký hmyz včetně vosí  a stalo se že mne píchla do prstu malíčku na ruce - moje reakce byla taková : zasmála jsem se a ještě jsem si s ní povídala co mě to děláš toť  vše  -další nastal vjem pustit si na to tekoucí vodu  na chvíli , zmírnilo se to že nic nenatékalo a pak jsem si ruku ještě na chvíli podržela a cítila hned ulevu ustupování  - celé to trvalo 15minut a po štípnutí není ani památky.

TĚLO VÍ JAK SE ZAHOJIT.

Když zdravě jíte a pijete, cvičíte, dostatečně spíte a myslíte na hezké věci, pak tělo funguje bez problémů.Buňkám se v radostném a zdravém prostředí  daří. Když jste ale líní, jíte nezdravá jídla, málo spíte, jste  stále nabručení a podráždění  pak buňky vašeho těla pracují v nevýhodě - jsou v nepřátelském prostředí.

V takovém případě se nikdo nemůže divit, že tělo není tak zdravé jak by mělo být.

Nikdy nenastolíte dobré zdraví, když budete o své nemoci hovořit a myslet na ni.

Když onemocníte musíte toho udělat víc, než jenom zajít za doktorem, který vám předepíše nějaké chemikálie, které mají symptomy onemocnění potlačit. Tělo vám říká že něco z toho co děláte, pro něj není dobré. Měli by jste se naučit o zdraví toho více a čím více se toho dovíte, tím snáze se o tělo postaráte.Nerozhodnete se přeci cítit jako oběť.Pokud ano, potom se jednoduše vzdáváte své síly.   DOBROVOLNĚ se účastněte svého plánu pro ZDRAVÍ.

Věřím, že každou s takzvaných nemocí si vytváříme sami.

Tělo je tak jako cokoli jiného v našem životě, zrcadlem  našich vnitřních myšlenek a přesvědčení. Naše tělo k nám stále promlouvá a my si máme najít čas na to, abychom je vyslechli.

Způsoby myšlení a mluvení  vytváří  chování a držení těla a tím i pohodu nebo nepohodu.

JSME  BUĎ  MOCNÍ  nebo  NE -MOCNÍ

Člověk který se neustále mračí to nemá z toho, že by jeho myšlenky byly radostné a láskyplné.Obličeje a těla starších lidí jasně ukazují celoživotní způsob myšlení.

Jak vy budete vypadat  až zestárnete?

Naučte se přijímat, že váš život není řadou nahodilých událostí ale cestou probuzení.

Když budete každý den žít podle tohoto návodu nikdy nezestárnete. Budete jen růst.

Představte si své devětačtyřicáté  narozeniny jako vstup do dětsví dalšího života. Žena která dnes oslaví své padesáté narozeniny aniž by měla rakovinu či srdeční onemocnění , může očekávat že se dožije 92let. Jste to pouze vy kdo má schopnost upravit svůj vlastní životní cyklus.A tak změňte způsob svého myšlení právě teď a začněte!  Jste zde z velmi významného důvodu a vše, co potřebujete máte po ruce.

Můžete si zvolit nač budete myslet a tím si vytvoříte mentální rozpoložení  které přispěje buď k onemocnění  nebo k tomu, že se budete těšit dobrému zdraví a pohodě, kterou budete i šířit kolem sebe.

Tělo dělá vždy všechno proto aby zůstalo zdravé.

Louise L.Hay

 

 

 

 

 

Uvolnění a radost

Harmonizace energie je postupný proces.Práce s energií je něčím novým, v naší kultuře neznámým, a netrpělivost tak typická pro západní svět nás svádí k tomu, abychom chtěli dosáhnout kýženého výsledku co nejrychleji.Ale právě v tom je zakopaný pes. Jestliže si chceme sami sebe hlouběji uvědomovat, vyžaduje to komplexní tělesné i duševní uvolnění.To je sice základem veškeré práce s energií, ale sama práce s energií to ještě není.

Třeba vás napadne: ,,Uvolňování vynechám a přejdu rovnou k tomu zajímavějšímu". Ale tím celý proces jen zkomplikujete. Neboť to co potom pocítíte, může být z tělesného hlediska bolestivé a z duchovního chaotické a zneklidňující.

Nejdůležitějším momentem našich cvičení má být pocit radosti. Jistě radost se nedá jen tak vyvolat, ale dají se vytvořit předpoklady pro její navození.Ty vznikají duchovním naladěním, ochotou navázat kontakt s vlastním JÁ.

Člověk západního světa trpí především osamoceností. Cítíme se izolovaní od ostatních lidí, od přírody, sami od sebe.Stojaté vody v nichž není pohyb, brzy zahnívají stávají se ,,mrtvou vodou".U člověka je tomu stejně.

Pokud jeho energie neproudí, pokud nedochází k výměně -ať už s organickými systémy, tedy mezi lidmi a zvířaty, s energií přírody nebo k obměně na duchovní úrovni, k naplnění,,božskou energií"člověk onemocní a je nešťastný. Psychosomatická a psychická onemocnění bývají primárně energetické povahy.Vznikají na základě narušení harmonické souhry energií těla a ducha.

Umění zacházet s ,,úrovní energie" se má stát přirozenou součástí života.Nepotřebujeme k tomu příliš mnoho času, a ani není zapotřebí mimořádných schopností v oblasti soustředění či trpělivosti. Jen jedno je nutné: Sami chtít pro sebe něco udělat!!