Jdi na obsah Jdi na menu
 


--------------------------------------------------------------------------------

O mně

Jmenuji se Alena Madejová.

ObrazekNarodila jsem se na Jižní Moravě ve znamení ryb. Od doby asi 20ti roků si uvědomuji že mám schopnost jasnocítění. Vnímám, cítím energii a vyzařování určitých orgánů lidí. Podle toho poznám v jakém zdravotním stavu se člověk v současnosti nachází. Tuto svoji schopnost používám ve své praxi léčitelky-terapeutky.

Dar druhým je i darem pro mne. Kdykoliv dávám, dostávám

Dávání neodlučně patří k přijímání.Jak obdarováváte ostatní, tak bude vesmír obdarovávat vás.

Dát někomu peníze či nějakou věc je zároveň dar sobě samému, protože si vytváříte ve svém životě proudění energie.Čím více energie

vámi proudí, tím bohatšími se stáváte.

Jeden ze zákonů vesmíru zní: Chcete-li něco dostat, je třeba také něco dát. Chcete-li peníze,cenou může být třeba nějaká činnost,správný přístup nebo plán.

Vždycky je něco, co můžete udělat, abyste získali co chcete. Když si přejete více peněz, potřebujete ve svém životě více dávat to, co peníze přináší.

 Mohou to být vaše schopnosti, dovednosti, čas nebo energie. Pokud ve svém životě necítíte dost hojnosti, pomyslete na někoho, komu můžete něco dát. Dávat lidem co je potěší a co mohou využít, vám může přinést ty nejkrásnější pocity na světě.

Dávání potvrzuje vaši hojnost a pomáhá  vám cítit svou vlastní prosperitu. Dávání vás posiluje.

Když učíte druhé novým metodám, schopnostem nebo nástrojům které mohou ovládnout a využívat je po celý svůj život, dodáváte jim sílu.

Léčitelé se mohou například dokonale vyčerpat, když stále dávají ostatním , ale nejsou schopni  věnovat sami sobě dost času na regeneraci a získání nové energie. Tím se také může stát že se budou cítit ze své práce na energetické úrovni vyčerpaní a začíná se vytrácet nadšení pro to co dělají.

Služba znamená skutečně porozumět záležitostem druhých a nabídnout jim to nejlepší, co umím, ať jsou to klienti, spolupracovníci, přátelé nebo blízcí.

Dělám-li svou práci cíleně,vědomě a s láskou, tím přispívám nejvíc jak je to možné, a to znamená že šířím na světě světlo.

 


Moje osobní zkušenost co se týká jak zdravotních tak psychických projevů je taková: Čím je problém staršího původu tím déle trvá dát ho do pořádku než se se situace či stav stabilizuje.

A co je z nedávné doby to jsou hlavně nějaká menší poranění ale i větší úrazy jako jsou zlomeniny,opaření, komata atd. se uzdravují v co nejkratší době bez komplikací jakýchkoliv.

Jeden případ z mnoha dalších se odehrál už před 8roky mladá ještě v tu dobu ne 18tiletá holka si opařila celý obličej -vystříkl na ni olej z friťáku-po 14ti dnech byla zhojená a bez jakýchkoliv jizev naopak se ji nová kůže omladila.

To uvádím z toho důvodu aby si mohl každý představit ten rozdíl co je čerstvé a co zastaralé (chronické)a že nemůže nikdo očekávat když se potýkám s něčím roky že za jednou dodání energie se uzdravím.Tím to teprve začíná a kdo vydrží se vlastně učí trpělivosti a chce svůj jak zdravotní tak psychický stav změnit určitě se mu to podaří.

Další moje zkušenost je taková že kdo se na tuto změnu-cestu vydal už nechce žít jako dřív tzv.po staru.

Více na: Použijte možnosti psychokybernetiky

Příklady z mé praxe: Setkávám se z názorem že na někoho je energie silná a že to člověku nepomáhá ale spíš ho to ubíjí a sráží.

Je to mylný názor všechno si člověk vytváří sám tím svým postojem , v tom případě si vytvořil velký blok sám proti sobě. Místo aby si nechal poradit jak změnit své postoje a zvyklosti, názory tak se brání aby si změnil život k lepšímu, zdravějšímu, pohodovějšímu žití na zemi.

Potom má také neustále v mysli se vracet k tomu co bylo /což se nedá změnit -jen se z toho poučit/  místo aby hledal  a uvědomoval si že jsme si to vybrali k našemu duchovnímu růstu. 

Tím si každý vytváří život ještě nesnesitelnější , jak psychicky tak i fyzicky a dochází to do fáze že se zničíme. Proto se máme naučit sami sebe podporovat a ne si ubližovat. To co si dovolím a jiným dovolím pak se mi děje a to buď dobře nebo i nedobře.

Všechno je to jen v nás co ze sebou uděláme. Já ze svého pohledu si říkám proč se tak lidé ničí když si mohou pomoci, velice jednoduše a je to opravdu tak jednoduché, změnou myšlení.

Jinak a jinde to člověk nenajde  jen v sobě máme toho nejlepšího lékaře a přítele, každý rozumí sám sobě nejlíp.
 

 

 

Do komentáře mi můžete napsat co by Vás více zajímalo.

 

Náhledy fotografií ze složky Fotogalerie Aleny Madejové

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood Apply pressure on Readings Explained

ABloodokerve,9. 10. 2018 3:52

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/en-que-ayuda-el-cialis/

VÝKLAD KARET

karolína,13. 11. 2015 22:46

dobrý den vykládáte karty i přes email???děkuji karolína MĚLA BYCH VELIKÝ ZÁJEM DĚKUJI VÁM

pomoc

Jana Opršalová,3. 12. 2011 5:43

Obracím se na Vás s prosbou na mojí 25 letou dceru ,ktera má dle psychiatrů paranoidní schizofrenii.Před 3 měsíci přestala užívat léky a nemoc propoukla znovu.2 krát byla hospitalizovaná v Brně v Ćernovicích a ted se to pokoušíme zvládnout ambulantně.Já sama jsem prodělala loni onkologickou operaci. Myslím si ,že i v důsledku tohoto stresu.Dále se léčím jenom alternativně.Prosím Vás o radu zda jsou psychická onemocnění léčitelná a vyléčitelná i jinak než chemickými léky.S pozdravem Jana Opršalová Pohořelice

Re: pomoc

Pro paní Janu Opršalovou,3. 12. 2011 12:40

Člověk v takovém stavu to nezvládne sám potřebuje psychologickou ne psychiatrickou poradnu to znamená že psychická onemocnění lze vyléčit. Je to trochu dlouhodobější záležitost ale stojí to za to se tomu věnovat.

slunce-ilios

eleni iliadu,16. 9. 2014 8:40

Budte pozdravena v tomto dni,jakožto v dalších ženou,jenž Vám chce poděkovat za obohacení moudrostí,jenž z tohoto vychází. Plně s Vámi souhlasím,nebot jisté životní události mne přivedly až sem a jsem za to ráda. Krásné dny s podzimním zabarvením přeje Elen

stitna zlaza

daniela,10. 1. 2014 15:05

Dobry den, moc prosim o tipy ohledne snizene funkce stitne zlazy. Konzultace po skypu jiz neni mozna,jestli spravne rozumim? Dostala jsem leky pry do konce zivota, po kterych se vyskytly tipyckem priznaky hypoth. Verim, ze se jedna o reakci meho tela na vypjatejsi obdobi a lze vylecit duchovne. Moc dekuji. D.

Re: stitna zlaza

daniela,13. 1. 2014 15:09

Moje doporučení je jednoduché,přestat se na štítnou žlázu zaměřovat jak funguje,nechat tomu úplnou volnost,protože na co myslíme to si podporujeme....kdykoliv ji napadne myšlenka o nedostatečné funkci štítné žlázy nahradit novou myšlenkou to znamená novým programem že je ,,naprosto v pořádku" a dál se tím nezabývat! změna programu zase chvíli trvá ale to by ji nemělo odradit....pokud by chtěla ještě tomu trochu pomoci dávám odkaz na tyto stránky ...může ale i není třeba se tomu až tak věnovat jak píšu před tímto
http://www.2012rok.sk/wp/celostna-medicina/20455-prirodni-lecba-stitne-zlazy?fb_action_ids=828961507120049&fb_action_types=og.likes&fb_source=other

Dotaz

Anna Nováková,22. 5. 2008 10:40

Dobrý den paní Madejová,
zajímalo by mne jestli byste určila můj zdravotní stav i na dálku?

Re: Dotaz

Miroslava Molcarová,5. 2. 2013 17:26

Dobrý den,moje dcera nemůže otěhotnět,vyzkoušela i umělé otěhotnění dvakrá,vše bezvýsledně.Doktoři říkají že je v pořádku.Je jí 35let,ráda bych vás poprosila o radu.

Re: Re: Dotaz

pro Miroslavu,6. 2. 2013 11:32

Chce to změnit program protože se všichni programujeme v myšlenkách,tj. snadno a lehce otěhotním mám krásné a zdravé dítě, toto si často opakovat nejlépe před usnutím a hlavně nečekat,očekávání je brzda nechat tomu apsolutní volnost,jakmile si do toho dává a nejen ona i ostatní kteří jsou v tom zainteresovaní s tím očekáváním kdy už to bude tak to zatím nebude. Chce to opravdu volnost a myšlení že to už je,myslet v přítomnosti.

Třetí oko, intuice

Alina Zastulka,6. 1. 2013 9:52

Dobrý den, už nějakou dobu mám otevřené třetí oko. Vidím různé věci,například všude vidím fialovostříbrné třpytění, také auru a trošičku její barvu, ale ještě ne tak dokonale :)Ale co mě mrzí, je to, že jsem nijak nepostřehla, že by se mi rozvinula intuice, což mě mrzí. Přála bych se v tom zlepšit, četla jsem Váš článek o tom, jak jste ostatním lidem s intuicí pomáhala. Chtšla bych se zeptat, jakým způsobem to děláte? :) Děkuji moc za odpověď. Hezký den, Zastulka.

Třetí oko, intuice

Alina Zastulka,6. 1. 2013 17:48

Můj e-mail je alca.zas@seznam.cz, byla bych moc ráda, pokud byste se mi chtěla ozvat. Děkuji.

Prosba

Miroslava Večerková,13. 8. 2012 21:15

Milá paní Alenko, vím o vás od své nej nej kamarádky Aničky (sluneční květ). Cítím vás jako bytost se kterou bych se ráda s láskou poradila.Vím, že bydlíte někde u Vyškova což neni odemne tak daleko. Jen jsem na vás nenašla jiný kontakt než tenhle a tak vám napíšu kontakt na svůj email Mirka.ve@seznam.cz a pokud budete tak laskavá a ovete se mi. Děkuji s láskou Mirka

Dotaz na příčinu nemocí

Vojta,28. 4. 2012 18:25

Když hodně přemýšlíte tak se Vám zatím neprojeví ani bolesti jako je např. ta migréna protože jste stále ve vypětí,až se toho nahromadí více tak Vás stejně tělo přinutí dát se do klidu a to se teprve začnou projevovat ty bolesti.
Vaše přítelkyně má oslabenou imunitu protože ji lidé kolem ní stále vysávají.pokud jsou to malé děti dělají to rodiče a ve vyšším věku lidé se kterými se stýká,kamarádky,spolupracovníci a svým způsobem i vy,už protože jak píšete nebýváte nemocný.

Dotaz na příčinu nemocí

Vojta,23. 3. 2012 12:15

Dobrý den,

zajímá mě, jestli k tomu, aby se objevil příznak nějakého problému (např. migrény, u níž je více příčin) stačí jen jedna z uvedených příčin nebo těch příčin musí být více? Jak dlouho a jak vážný musí být problém, aby se spustily příznaky? Ptám se proto, protože když mám problémy s myšlením, což je můj častý problém, tak málokdy mám bolesti a nemocný bývám jen velmi velmi zřídka. Má přítelkyně má však imunitu velmi slabou a tak celý život (tj. od narození) válčí s atopickým ekzémem, s alergiemi i astmatem.
Děkuji za ochotu pomoci. :o)

Prosba

Hana,19. 7. 2011 8:48

Dobrý den. Mohla byste mi poradit ohledně tajemství okamžitého léčení a odpoutání se. Je možné na i na dálku zjistit na co si dávat z hlediska zdraví pozor? Jestli máte nějakou objednávku, nenašla jsem. Děkuji.

Kontakt

Anonymní,8. 10. 2010 12:33

Snažil jsem se Vás zkontaktovat genom Skype, ale nevím, jako to funguje, nebo nedostal jsem žádnou odpověď.

Hendikep zapříčiněný jiným člověkem

pro Ivana,7. 10. 2010 17:18

Dušička si vybrala rodiče aby prošla touto zkušeností, je z minulých životů většinou tito lidé odsuzovali jiné nějak postižené lidi,proto si tuto zkušenost dobrovolně zvolila aby tím prošla a na vás je také aby jste se navzájem podporovali a nebrali to jako neřešitelnou záležitost protože když si uvědomíte že to mělo svůj důvod přenesete to svým myšlením na dítě a tím se může i uzdravit, je to vzájemná propojenost i s vámi...nic se neděje náhodou

Hendikep zapríčinený iným človekom.

Ivan,5. 10. 2010 21:50

Predstavte si, že ste dieťa a lekár spraví chybu, keď Vám pichne injekciu a to má nežiadúce následky. Ležíte v horúčke niekoľko týždňov, ležíte v nemocnici rok a výsledok je zrakové postihnutie, silná scolióza a bezvládnosť v nohách. A teraz k mojej otázke. Akým spôsobom si toto dieťa zapríčinilo svoj hendikep samé? Keď čítam na tejto stránke o chorobách a ich príčinách, tak sa vysvetlenia obracajú na duchovnú a telesnú nerovnováhu človeka. Dokonca i scolióza je vysvetlená nerovnováhou. Ale ak je niekto bez vlastnej viny, ťažko hendikepovaný, tak nerozumiem tomu, ako by to u takého človeka mohla byť nerovnováha na duchovnej a telesnej úrovni. Jediné vysvetlenie by mohlo byť karmatický zákon o príčine a účinku, kde si dušička vybrala rodičov a telo a dušička vedela, čo ju čaká, vedela svoj osud, aby sa cez tento osud mohla zdokonaliť. Chýba mi tu na tejto stránke perspektíva Karmatického dlhu. Celý čas sa tu píše iba o vlastnom postoji k sebe samému a druhým. Máte nejaké myšlienky okolo mojich úvah? Naozaj by ma to zaujímalo... Ďakujem za odpoveď vopred.

příčiny a následky

pro Veroniku,21. 7. 2010 11:55

Dobrý den všechny tyto informace se dají zjistit jak osobně tak i na dálku ale tuto činnost jsem z osobních důvodů pozastavila, děkuji za pochopení.