Jdi na obsah Jdi na menu
 


Síla představivosti změní i logiku

 Osvobození se od nechtěných vlivů

Představte si,jak tiše sedíte na poklidné  zlaté pláži  a uvolněně dýcháte. Vidíte  jak se ve vzduchu vznáší horkovzdušný balon s obrovským košem  a poté z lehka přistává opodál.Naložte  do tohoto koše  všechny lidi,věci nebo negativní emoce,od kterých  si přejete očistit svůj život.Poté sledujte,jak  se tento balon  zvedá  ze země,odlétá z dohledu a odnáší  přitom všechen váš odpad.

Pokud pročišťujete nějaký nechtěný pocit nebo emoční stav,představujte si  jak poté plavete v moři.Tímto způsobem se symbolicky očišťujete a zároveň  vyjádříte své osvobození se od nechtěného aspektu sebe samých.Když  propouštíte ze svého života nějakého člověka,často je  vhodnější přetnout šňůry,jež  vás spojují,zlatými duchovními nůžkami a s láskou ho uvolnit.

Zákon odporu:

 

Dostaneme to,čemu se bráníme. Jestliže  se tedy bráníme tomu být chudí,dostaneme chudobu.Jestliže se bráníme nemoci tak onemocníme.Je tomu tak proto, že když se něčemu bráníme,tak s tím bojujeme. A když s něčím bojujeme,negativní energie,již přitom vysíláme,se k nám   vrací přímou cestou zpět.

Když tedy dostáváte něco,co ve svém životě nechcete,máte k tomu  odpor a bráníte se tomu ? Přijměte to,a pak změňte svá přesvědčení.

 

Diana Cooper v knize : Prosvětlete svůj život

251050_229960673802590_1049972298_n.jpg