Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

mo014.jpg

Síla násobení peněz

Přestaňte si připadat chudí.

Podívejme se v krátkosti na naše ,,finanční" předsudky.Mnozí lidé mají k penězům negativní postoj a jsou přesvědčeni o tom, že žijí v nedostatku. A protože se na nedostatek soustřeďují, demonstrují/manifestují/ ho ve svých životech, a to každičký den.

Pokud to platí  i o vás, je čas to všechno změnit. Nejprve musíte opustit svoje negativní postoje, přesvědčení a mentální vzorce týkající se peněz a nahradit je přístupy a přesvědčeními pozitivními. Tento mentální posun - od nedostatku k hojnosti - je předpokladem ke změně vaší skutečné finanční situace a všech ostatních životních podmínek.

K tomu aby jste mohli žít v hojnosti, máte nejprve pochopit,že hojnost je přirozeností Vesmíru, a poněvadž jste jeho dětmi, je i přirozeností vaší. Jak říká Deepak Chopra ve své knize /Sedm duchovních zákonů úspěchu./...jestliže  jste naprosto přesvědčeni o tom, že znáte své pravé já, -jestliže opravdu chápete svoji skutečnou přirozenost - nepocítíte ohledně peněz, hojnosti nebo naplnění svých tužeb nikdy vinu, strach ani nejistotu, protože si budete vědomí, že podstatou veškerého materiálního bohatství je životní energie ve své ryzí potencionalitě.

 

Pozvednutí kolektivního vědomí.

Kultivace tohoto vědomí hojnosti v sobě samém je také nejlepším způsobem, jak pomoci odstranit vědomí chudoby a omezení, které v současné době dominuje kolektivnímu vědomí celé lidské populaci.

Protože se všichni děsíme chudoby a bídy, v níž dnes žije mnoho bytostí, je nesmírně důležité, abychom tento vitální posun k vědomí bohatství všichni učinili co nejdříve.

A to z toho důvodu, že všichni jsme vzájemně propojeni, takže myšlenky a mentální postoje každého jedince vždycky ovlivňují vědomí lidstva jako celku.

 

Mějte tedy na paměti že :

 

DOBRO PRO JEDNOHO  JE DOBREM  PRO VŠECHNY

Catherine Ponderová

 

Zákon desetinásobné návratnosti.

Jedním z nejzábavnějších a nejzajímavějších principů prosperity je zákon  desetinásobné návratnosti.

S tímto zákonem pracuje mnoho prosperujících lidí, aniž by si toho byli vědomi - a někteří, ti moudřejší, to dělají vědomě.

Tento zákon říká v podstatě toto: Část své hotovosti můžete použít  jako semínko  dalších peněz. Jak to myslím ?

Určitou částku vědomě ,,zasadíte" a vzápětí poprosíte, aby se k vám z nekonečna vrátil její desetinásobek.

Jon P.Speller : o fungování zákona destinásobné návratnosti

 

,,Promarněná příležitost dát , je promarněnou příležitostí dostat ".

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Barbara Bergerová