Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zákon myšlení

64163_484061438308315_864390852_n.jpg

 

 Naše tělo se skládá z asi 80 bilionů buněk.V každé vteřině jich zemře několik tisíc  a ihned jsou nahrazeny novými.Do každé nové buňky je okamžitě vryta kvalita našeho myšlení,lhostejno,jestli jde o pozitivní nebo negativní myšlenky.Se zaměřením našeho myšlení automaticky určujeme kvalitu buněk. 

Naše myšlení nás buď léčí  nebo díky  němu onemocníme.

Buňky našeho těla mají své vlastní vědomí,které okamžitě reaguje na každou změnu v našem myšlenkovém kodu.

Naše myšlenky vytvářejí skutečnost.Moc  myšlenky si většina lidí vůbec neuvědomuje.Klíčovou roli k úspěšnému  naplněněnému životu hraje právě správné zacházení s myšlenkami.Myšlenky řídí naše přesvědčení, programování a návyky.Přitom podvědomí  má silný sklon k tomu,aby následovalo své vnitřní  programy a vhodně na ně reagovalo.

Z tohoto důvodu je  důležité důkladněji sledovat jeho myšlenky a chování a trochu  se na ně podívat pod lupou. Pokud to neuděláme,podvědomí převezme kormidlo a zcela automaticky začne opakovat určité  myšlenkové pochody a vzorce chování.

Řešení spočívá  ve vymazání starých programů a v zavedení nových.

V prvním kroku si ujasníme ,že nejsme tělo,ale vibrující energetické pole se zcela  určitou vibrací a s vlastním  nenergetickým podpisem.

Ve druhém kroku  se zeptáme,jak by to mělo být,aby to s námi souznělo.Potom si uvědomíme,proč je  naše vibrace právě taková,jaká je - díky našim myšlenkám  a našemu přesvědčení.

Tyto myšlenky  a přesvědčení  však můžeme  kdykoliv změnit.Mentální kod můžeme kdykoliv změnit  správnou ,,duchovní stravou".

,,Zákon myšlení" působí ustavičně,ať  jsme si toho  vědomi nebo ne.Záleží na tom ,abychom byli stále pozorní,co se týče myšlenek,a zcela vědomě optimalizovali svůj energetický podpis. Proto se můžeme v každém okamžiku zastavit a to , co právě prožíváme,vnímat jako zrcadlo svých dřívějších myšlenek.Potom si uvědomíme,co si teď myslíme a co tudíž vysíláme.

Pokud změníme  své myšlenky  tak optimalizujeme  tím svou vibraci.To je úspěšné energetické vedení - schopnost zcela  vědomě  řídit každou  životní situaci, okolnosti a události,vybrat si směr , a tak jistě dosáhnout vytouženého cíle. Stane se tak díky  vědomé změně  vibrace našeho energetického pole.

 

Autor:Kurt Tepperwein 

Poselství tvé duše