Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zákon přitažlivosti

13. 7. 2008

Je to zákon který platí od počátků věků.Existoval odjakživa a bude existovat i nadále

Je to zákon, který určuje úplný řád vesmíru,každý okamžik vašeho života a každou jednotlivou věc,kterou během života prožíváte.Nezáleží na tom, kdo jste nebo kde jste. Všemocný zákon přitažlivosti formuje celou vaši životní zkušenost a činí tak skrze vaše myšlenky. Jste to vy, kdo uvádí zákon přitažlivosti v život a činíte tak svými myšlenkami.

Zákon odpovídá na vaše myšlenky,ať jsou jakékoli.

Jste ten nejmocnější magnet ve vesmíru! Máte s v sobě magnetickou sílu, která je mocnější než cokoli jiného v tomto světě a tuto nezměrnou magnetickou sílu vysílají vaše myšlenky.

Zákon přitažlivosti říká, že podobné věci se přitahují a tak když na něco myslíte, přitahujete k sobě podobné myšlenky.

Už jste někdy začali přemýšlet o něčem, co vás trápí a čím víc jste o tom přemýšleli, tím horší se to zdálo?Je to proto,že když na něco trvalemyslíte, zákon přitažlivosti k vám okamžitě začne přitahovat více podobných myšlenek. Za několik  minut k vám dorazí tak velké množství podobných negativních myšlenek, až se zdá že se situace zhoršila.Čím víc o tom přemýšlíte, tím víc se vaše nálada zhoršuje.

Vaše myšlenky se stávají realitou.Vše co se vysílá, se vrací ke svému zdroji a tím zdrojem jste VY!

Jste lidský vysílací stožár a jste silnější než jakýkoliv televizní stožár vytvořený zde na zemi.Jste tím nejsilnějším vysílacím stožárem ve vesmíru.Vysílání utváří váš život a tvoří svět.Frekvence kterou vysíláte přesahuje města,země,svět.Šíří se celým vesmírem. A vy tuto frekvenci vysíláte pomocí svých myšlenek.

Vibrace duševních sil je to nejjemnější a tudíž i nejmocnější co existuje:Charles Haanel

 Jediným důvodem, proč lidé nemají to, po čem touží, je ten, že více přemýšlejí nad tím,co nechtějí, než nad tím co chtějí.

Naslouchejte svým myšlenkám a slovům která pronášíte.Tento zákon je absolutní a nemůže se mýlit.Zákon přitažlivosti je neosobní a nerozlišuje dobré a špatné věci.Přijímá vaše myšlenky a odráží k vám nazpět pouze takové které v životě už máte.Nic nehodnotí ani nepřidává.

Zákon přitažlivosti je zákonem stvoření.Kvantoví fyzikové nám říkají, že celý vesmír vznikl z myšlenky! Fungoval ve vašem životě i v životech jiných lidí po tisíciletí.Když jste si toho mocného zákona vědomi, pak si také uvědomíte, jak neuvěřitelně mocní jste-že jste schopni myšlením tvořit svůj život.Na co právě teď myslíte, to utváří váš budoucí život.

Zákon jednoduše odráží a vrací vám přesně to na co se svými myšlenkami zaměřujete.Na základě tohoto mocného poznání můžete zcela změnit jakoukoliv okolnost a událost ve svém životě-tím že změníte způsob jakým myslíte.

Zdroj:Tajemství  -   Rhonda Byrne

Veškerou sílu k utváření života máte k dispozici právě nyní,protože právě myslíte.A čas vám pomáhá, protože můžete nově myslet a vysílat novou frekvenci -právě teď!

Jedním ze způsobů jakým můžete ovládat vlastní mysl, je naučit se ji uklidnit.Všichni učitelé v této knize bez výjimky používají denně meditaci.Meditace uklidňuje mysl, pomáhá myšlenky ovládat a znovu oživuje tělo.Úžasnou zprávou je, že si k meditaci nemusíte vyčlenit žádné hodiny.Tři až deset minut denně pro začátek, může mít neuvěřitelný vliv na to abyste nad myšlenkami získali kontrolu.

,,Jsem pánem svých myšlenek"

Často si tato užitečná slova opakujte, meditujte nad nimi, a pokud se jich budete držet, určitě se pánem svých myšlenek, díky zákonu přitažlivosti nakonec stanete.

Zdroj-Tajemství: Rhonda Byrne

 

http://madejova.blog.cz/

Řízení energie

Duchovní léčení znamená řízení energie. A duch je tvůrce. To on určuje, v jaké podobě se tato energie projeví. To znamená, že naše vědomí je něco jako plán či záměr,jenž poskytuje věcem formu a směr, v nichž se potom mohou projevit. Takže můžeme ovlivnit i duchovní uzdravení!

S každou myšlenkou dáváme všudypřítomné energii určitý tvar, a tím také měníme své ,,dílo". To znamená, že i samotnou svou existencí proměňujeme svět. Dokonce víc než usilovným ,,pozitivním myšlením".

K čemu to je, když je někdo po devadesát procent dne negativní, otrávený, mrzutý a jen na deset procent z celého dne se ,,sebere" a začne ,,myslet pozitivně".

Léčit jednotlivé myšlenky je velice prospěšné, ale nestačí to. Teprve když je váš duch vyléčený, vyzařujete pozitivní postoj celým svým bytím.

Především dávejte pozor na to , jaká je vaše ,,duchovní strava", jak dalece je hodnotná, jak vyživuje vašeho ducha. Opusťte všechno, co ho zatěžuje.Právě vaše duchovní síla a ducha-přítomnost je mocná  sebeléčivá síla.

Měli byste vědět jak si pro sebe sestavit léčivé afirmace, a jak jich používat. Neexistuje žádné uzdravení bez léčivých afirmací, bez ,,uzdravujících" větiček.

Taková léčba působí jako pletí plevelu na zahrádce - z vašeho vědomí odstraní všechny vtíravé, zatěžující věty (příkazy, pokyny, odsuzování atd.), které nám jen škodí.

Patří to k povinnému programu aktivovat vlastní léčivé síly.